Bij een goede bedrijfsvoering is de juiste bescherming van uw producten, diensten en merken essentieel. Het is vanzelfsprekend dat u wilt voorkomen dat een ander kan profiteren van de inspanningen die u heeft geleverd en de investeringen die u heeft gedaan bij het ontwikkelen en vermarkten van uw organisatie. Een goede investering in merkbescherming is daarom van groot belang.

Voorkom gebruik van anderen

Organisaties kunnen voor meer zaken merkbescherming krijgen dan dat u in eerste instantie wellicht zult verwachten. Naast merkbescherming voor producten, diensten en de bedrijfsnaam, kunt u ook merkbescherming verkrijgen voor bijvoorbeeld het ontwerp van uw producten en de door u gepubliceerde teksten. Met deze vormen van merkbescherming, zorgt u ervoor dat anderen niet zomaar gebruik kunnen maken van uw bedrijfsonderdelen.

Diverse soorten merkbescherming

Er bestaan grofweg drie soorten rechten waarvoor merkbescherming actief is aan te vragen. Deze rechten zijn merkrecht, modelrecht en octrooirecht. Daarnaast bestaat er ook nog het zogenaamde auteursrecht. Voor al deze soorten rechten kan, eventueel in combinatie, merkbescherming aangevraagd worden.

Ontvang deskundig advies

Merkenbureau Inday in Amsterdam adviseert u graag over de verschillende soorten rechten en helpt u met plezier bij het opstellen van de juiste mix om uw producten en diensten zo optimaal mogelijk te beschermen. Voor vragen en advies over merkbescherming kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op deze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja ik wil graag meer informatie.

captcha

BEL direct: 053 – 82 00 995